company-of-heroes-nesetri-bonusy
Novinka Company of Heroes nešetří bonusy

Company of Heroes nešetří bonusy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 4. 2013 11:07 4
Reklama

Update Neděle 13:07: Co čert nechtěl, zřejmě kvůli doznívajícím problémům zkrachovalého THQ se situace ze dne na den změnila a z novinky se nám stala nepřesná a zastaralá zpráva.

Předobjednávkové bonusy odstupňované dle počtu kupujících byly ze Steamu staženy a byly nahrazeny jediným zásadním bonusem - minikampaní Theatre of War.

A nejenom to - ze Steamu zároveň zcela zmizela i Digital Collector's Edition. Obě edice (standardní s bonusy + sběratelská) byly nahrazeny jedinou. A všechno momentálně naznačuje i tomu, že se situace opakuje napříč regiony. Situace je to zajímavá, nicméně ti z vás, kteří si již hru stihli zakoupit dříve, by o svojí edici přijít neměli. Otázkou ale je, jak to bude s případnými bonusy.

Původní zpráva: S THQ to bohužel dobře nedopadlo, s jejími značkami však naštěstí pro nás hráče ano. Řeč je nyní konkrétně o Company of Heroes 2, o těch jsme již psali, že vyjdou letos v červnu, nově ale přinášíme lákadlo v podobě nabízených bonusů k předobjednávkám.

Hra má sice vyjít až za necelé tři měsíce, ale již teď je zajímavé sledovat, jak se její Steam stránka plní předobjednávkovými bonusy. Všichni předobjednávající dostávají automaticky dvě různé podoby tančíků (což asi málokoho vytrhne), ale hlavně přístup do bety.

Zajímavější ale bude situace, až si hru předobjedná ještě větší počet hráčů - již teď reálně hrozí, že všichni předčasně kupující obdrží i Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution, a to už není zas tak malý dárek!

Zklamáním ale na druhé straně je, že i tak jsou v našich luzích a hájích předobjednávkové bonusy strohé - jinde dostanou kupující minikampaň Theatre of War - u nás na Steamu dostupná pouze v deluxe edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama