bohemka-na-e3-predstavila-take-on-mars
Novinka Bohemka na E3 představila Take On Mars

Bohemka na E3 představila Take On Mars

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 6. 2013 00:47 1
Reklama

České studio Bohemia Interactive na E3 odhalilo příjemné překvapení, jímž vývojáři navážou na slušně hodnocený simulátor Take On Helicopters, vhodně využijí své technologie a zamíří až do vesmíru. V Take On Mars se totiž chopíte přistávacího vesmírného modulu a také propracovaných roverů, což jsou průzkumná vozidla, která se pohybují po rudé planetě. Čekají vás vědecké mise odhalující tajemství dávné minulosti Marsu, a proto nevylučujeme, že najdete také nějaký mimozemský život.

Tvůrci přichystali tři herní módy – vesmírný program, v němž budete Mars objevovat v roli vědecké vesmírné agentury. Postupně musíte vyvíjet nové technologie, vozidla a další nástroje k zdárnému plnění úkolů, přičemž je nutné myslet i na finanční rozpočet, jejž zasytíte úspěšným plněním misí a úkolu. Hlavní mód doplní ještě jednotlivé scénáře a editor, v němž budete moci mise vymýšlet sami. Očekáváme tak, že se bohatá komunita kolem titulů Bohemia Interactive postará o spoustu atraktivního obsahu.

Ze stěžejních vlastností Take On Mars vývojáři zdůrazňují dynamický destrukční systém, který ovlivní stav vašich vozidel, a realistický terén vytvořený podle satelitních snímků různých lokací Marsu. Hra plná kamenů, písku a moderních zařízení tak určitě může oslovit fanoušky kosmonautiky a dobývání vesmíru. Někteří z nich jistě právě jsou v Los Angeles, kde bude hra prezentovaná, a tak se jistě brzy dozvíme, na jak propracovaný kousek se můžeme těšit.

Cena Take On Mars byla stanovena na 10 euro, datum vydání upřesněno nebylo, dočkáme se ale ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama