piranha-games-a-100-000-na-charitu
Novinka Piranha Games a $100 000 na charitu

Piranha Games a $100 000 na charitu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 8. 2013 15:45 4
Reklama

Až se do vás zase někdo obuje s tím, že hraní z vás jenom dělá blbce, připomeňte mu, že se skrze hry dá přispět na dobrou věc. Jako příklad vám mohou posloužit hráči Mechwarrior Online, kteří nákupem speciálního mecha třídy Jenner přispívají po deseti dolarech na Kanadské společenství pro rakovinu. Dohromady tím zatím vybrali více než 100 000 dolarů a vzdávají tak čest zesnulé dívce Sarah Parries, která ve svých pěti letech podlehla zákřené nemoci.

Důvod, proč se akce odehrává napříč Mechwarriorem je daný - Sarah totiž měla hru velice ráda a Jenner byl její nejoblíbenější mech. "Na začátku celé myšlenky - Sářin Jenner - bychom byli hrdí na částku kolem tisíce dolarů," říká Bryan Ekman z Piranha Games a naznačuje, že tak velký zájem o snahu pomoct v boji proti rakovině jednoduše nečekali. "Odezva od komunity kolem Mechwarrioru a her naší společnosti je obrovská. Ani nedokážeme všem dostatečně poděkovat," dodává Ekman a naráží na to, jak příjemné je zjistit, že lidi se ještě nepřestali starat o ostatní.

Pokud i vy hrajete Mechwarrior Online a chtěli byste zdánlivě bezvýznamnou částkou přispět i vy, můžete tak bez váhání učinit na stránkách věnovaným projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama