xcom-obohati-datadisk-enemy-within
Novinka XCOM obohatí datadisk Enemy Within

XCOM obohatí datadisk Enemy Within

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 8. 2013 10:12
Reklama

Strategie XCOM: Enemy Unknown se podle očekávání dočká rozšíření. Společnosti 2K a Firaxis Games na Gamescomu oznámily datadisk XCOM: Enemy Within, který přinese nové schopnosti, uprgady, jednotky (mechy) a zbraně, s nimiž budete čelit hrozbě ze strany vetřelců. Ti pochopitelně také přijdou s novým vybavením.

Chybět nebude obsah pro multiplayer a pochopitelně nové mapy, které prý musíte projít několikrát, abyste objevili všechen nový materiál, jež tvůrci připravili. Map má být přes čtyřicet, takže jde o vskutku velký datadisk, jaké ve Firaxisu umí velmi dobře.

Samotný název datadisku – Enemy Within – má svůj význam. „Přemýšleli jsme, jak logicky navázat na situaci ve hře. Jak můžeme zajít ještě dál? Odpověď je, že necháme hráče zakomponovat mimozemské technologie do těl jejich vojáků. Vždyť víte – nepřítel uvnitř,“ líčí pro Polygon hlavní designér hry Ananda Gupta.

„Budete prosit vojáky, aby udělali ještě větší oběť, než kdykoli předtím. Už po nich nechcete, aby pouze bojovali se zbraněmi založenými na mimozemských technologiích nebo si oblékli emzácké brnění. Ne. Nyní je požádáte, aby do svých těl přijali geny ufounů a s nimi bránili zemi!“ doplňuje důležitý aspekt hry vývojář.

"Nyní vojáky požádáte, aby do svých těl přijali geny ufounů a s nimi bránili zemi!

Vaši vojáci budou muset tuto oběť podstoupit 15. listopadu, kdy datadisk vyjde v Evropě. Na PC půjde o klasické rozšíření, k němuž bude potřeba původní hra. Na konzolích datadisk vyjde ve standalone podobě speciální Commander Edition, v níž bude původní hra, rozšíření a dva obsahové balíčky Elite Soldier Pack a Slingshot Content Pack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama