prazsti-keen-software-ukazuji-novou-hru
Novinka Pražští Keen Software ukazují novou hru

Pražští Keen Software ukazují novou hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 9. 2013 16:00 1
Reklama

V Česku působící studio Keen Software dnes oznámilo vývoj dalšího sandboxového titulu zasazeného do vesmíru. A pokud netušíte, co myslíme slůvkem dalším, tak si zavzpomínejte spolu s námi, například recenzí na ambiciózní Miner Wars 2081.

Nově oznámený titul nese jméno Space Engineers a, jak už sám název napovídá, bude se odehrávat ve vesmíru a bude o budování. Se skafandrem a svářečkou v ruce budeme brouzdat nekonečným prostorem a navrhovat a stavět vlastní vesmírné koráby, ať už civilní, či vojenské. Slovy Marka Rosy ze studia Keen Software: takové herní LEGO Technic. A to všechno s puncem reality – autoři se snaží domýšlet ideu toho, kam by asi mohla NASA se svojí technologií v příštích desetiletích dojít.

Pražští Keen Software ukazují novou hru
i Zdroj: Hrej.cz

Stavět budeme moci jak lodě malé, tak i obrovské stanice, přičemž k ruce má přijít pokročilý fyzikální engine – vše na dosah jde rozebrat, složit i zničit a vše vybudované následně ctí fyzikální zákony. Zatím to vypadá na velmi zajímavý nápad, a pokud se chcete něco více dozvědět o pohnutkách skrytými za vývojem této budovatelské hry, mrkněte na blog Marka Rosy (v angličtině).

Space Engineers vyjdou brzy na Steam Early Access, a to v podobě hratelné (jak jinak) alfaverze hry. Zůstaňte na příjmu, osud této hry budeme bedlivě sledovat a všechny vás řádně informovat! Do té doby se zatím můžete pokochat záběry z aktuální verze hry.

Ach, kéž by tak někdo takový nápad skloubil s FTL, co říkáte? ;)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama