wow-siege-of-orgrimmar-je-venku
Novinka WoW: Siege of Orgrimmar je venku

WoW: Siege of Orgrimmar je venku

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 9. 2013 12:02
Reklama

V nejnovějším patchi pro World of Warcraft: Mists of Pandaria se nalézá tolik obsahu, že by se za něj nemuselo stydět kdejaké DLC. Čerstvě updatovaná oficiální stránka obsahuje kompletní seznam změn a nových věcí, ale pokud se vám nechce číst detailní list všech úprav jednotlivých prvků, máme pro vás výber nejzajímavějších změn.

V první řadě s sebou patch přináší novou lokaci. Timeless Isle je ostrov, který se čas od času objeví a zvědavým dobrodruhům nabídne možnost prozkoumat jeho tajuplná zákoutí. Kromě průzkumu ostrova a jeho tajemství na hráče čekají všemožné příšery, mnoho z nich držící epic loot, BoA loot, Mogu runy, pety a mounty. Navíc je možné narazit na pět nových raid bossů a změřit síly s každým ze čtyr pandarijských Celestiálů.

Patch také přidává nový raid - Siege of Orgrimmar, ve kterém se Alliance spojí s Hordou proti orkskémů náčelníkovi Hellscreamovi a jmou se obléhat jeho pevnost Orgrimmar. Raid obsahuje 14 encounterů a na jeho konci se postavíte tváří v tvář samotnému Garroshi Hellscreamovi. Nově bude raid ve čtyřech módech: normální, těžká, Raid Finder a nově Flexible Raid, který upravuje obtížnost podle počtu hráčů, aby odpovídala mezi normal a Raid Finder. Stejnak kvalita lootu by měla odpovídat té někde mezi normal a Raid Finder obtížností.

Mezi dalšími novými prvky naleznete trénovací Proving Grounds, kde lv. 90 postavy mohou zkusit uspět ve zkouškách jak pro DPS, tak i Tanky a Healery, nebo možnost propojení dvou a více realmů, která dovoluje hráčům mezi realmy obchodovat, chodit spolu na raidy a dungeony a vstoupit do stejných guild. I systém arén se dočkal několika změn a hráči již mimojiné nemusejí vytvářet Arena tými, aby se mohli zúčastnit boje a skupiny hráčů se mohou utkat napříč realmy ve skupinách 2v2, 3v3 a 5v5.

Patch je v Evropě možné stáhnout již dnes, a tak určitě neváhejte si hru doplnit o nový, velmi zajímavý obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama