simcity-ohlasuje-prvni-rozsireni
Novinka SimCity ohlašuje první rozšíření

SimCity ohlašuje první rozšíření

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 9. 2013 11:11 3
Reklama

Již před několika dny teasovaly oficiální Facebookovské stránky hry SimCity, že dnes bude vydáno oznámení prvního rozšíření nejnovějšího simulátoru stavby a správy měst. Pátek je tu a my máme možnost nahlédnout, co starosty za několik měsíců čeká.

SimCity Města budoucnosti (Cities of Tomorrow) se zaměří na dva rozdílné přístupy k futuristickým městským zástavbám. Ten první - ekologicky zodpovědný, čistý a vědátorský; ten druhý pak tmavý, industriální a založený na konzumu a bohatství. Druh města se nejspíše bude odvíjet podle postavených budov - Akademie pro čistou utopii, sídlo společnosti OmegaCo pro opresivní industriální město jako z Blade Runnera. Půjde hrát s těmito styly odděleně, ale také je lze v rámci jednoho města kombinovat.

Z pohledu na krátký trailer je možné kromě nových budov spatřit i nadzemní jednokolejku v eko-městě a megamrakodrap, který snadno převyšuje ty nejvyšší budovy v okolí. Tento MegaTower se skládá z několika úrovní, které by dle dřívějších informací mohly být zcela kombinovatelné.

Města budoucnosti v ČR vyjdou 15. listopadu. Cena u nás není momentálně stanovena, ale limitovaná edice, která je nyní na Originu k předobjednání, vychází v přepočtu na necelých 1 050 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama