vyhrajte-10-10-klicu-do-hearthstone
Novinka Vyhrajte 10 + 10 klíčů do Hearthstone

Vyhrajte 10 + 10 klíčů do Hearthstone

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 10. 2013 13:44
Reklama

Doslova každý den nám chodí vzkazy, ve kterých se ptáte po klíčích do betatestu Hearthstone. Vnímáme, jak velká věc tyhle kartičky jsou, rozumíme pokušení, se kterým byste se rádi pustili do hraní, a tak jsme pro vás uspořádali vcelku unikátní dvojsoutěž, ve které můžete ten svůj vysněný klíč vyhrát. Dohromady jich máme 20, rozdělili jsme je proto rovným dílem a dáváme šanci doslova každému.

O prvních deset můžete soutěžit přímo zde, odpovězením na šestici všetečných otázek. Ze správných odpovědí pak vybereme deset šťastlivců, kteří budou moci začít už v sobotu ráno zvesela hrát! Druhá soutěž pak probíhá na našem YouTube kanále, ve kterém po vás budeme chtít zapojit hlavu a složit vtipnou básničku. A nebojte se - pokud si každý řekne, že raději pouze vyplní kvíz, vzniká v soutěži s básničkou mnohem větší šance kód nakonec vyhrát! I výherce druhé části soutěže vyhlásíme v pátek večer, takže se pak všichni budou moci potkat ve hře a na vlastní kůži vyzkoušet, proč se o Hearthstone tak mluví. Přejem vám hodně štěstí!

1) Za jakou postavu jste nemohli hrát v prvním Diablu:

Warrior
Paladin
Sorcerer
Rogue

2) Jaká je alternativa many z Diabla II ve hře StarCraft?

Psi
Energy
Control
Mana

3) Kdo je Pán Hříchu (Lord of Sin)?

Azmodan
Duriel
Andariel
Belial

4) Ve které z her narazíte na Přízrak (Wraith)?

Diablo II
Starcraft
Warcraft III
Ve všech třech

5) Která budova ve StarCraft 2 nemůže létat a ve StarCraft mohla?

6) Jak dlouho trvá research Stimpacku ve StarCraft 2?

Správné odpovědi posílejte do pátku 11.10. do 18:00 na adresu soutez@hrej.cz, do předmětu uveďte heslo: Hearthstone. Soutěže se můžete zúčastnit pouze jednou (buďto kvíz nebo básnička). Výherce zveřejníme v pátek kolem 20:00 a rozešleme kódy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama