warcraft-se-konecne-dockal-pokracovani
Novinka Warcraft se konečně dočkal pokračování

Warcraft se konečně dočkal pokračování

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

30. 10. 2013 21:00 3
Reklama

Pokud stejně jako statisíce hráčů po celém světě při každé sněhové přeháňce smlouváte s mrazivými poryvy větru, nabízeje všechno od peněz až po vlastní přítelkyni za další dobrodružství z Azerothu, můžete alespoň na chvíli s prostituováním vašich blízkých přestat. Světlo světa totiž konečně spatřil čtvrtý díl dnes již kultovní RTS série Warcraft. A i když za něj není zodpovědné studio Blizzard, tedy alespoň ne přímo, vaší pozornosti by stejně neměl uniknout.

Pod World of Warcraft RTS: Alliance and Horde (zkráceně WAH) je podepsáno duo nadšenců, kteří celou hru vytvořili jako mod pro Starcraft II: Heart of the Swarm. Ten má aktuálně nějakých 245 MB a obsahuje obě základní rasy, tři skrimishové mapy (2v2 Lost Temple, 1v1 Crossroads a 1v1 Ashenvale), 14 různých budov, 16 typů jednotek, 18 hrdinů, asi 50 creepů a od píky vytvořený systém umělé inteligence.

Co je na tom všem ale nejlepší: titul je již nyní ke stažení z Battle.netu, přičemž jeden z tvůrců, StevenLuo, dokonce slibuje, že sekne s civilním zaměstnáním a bude se věnovat už jen WAH. To sice nezní tak úplně jako rozumné rozhodnutí, ale kdo jsme my, abychom ho soudili? Dvojnásob, když to ani není v našem zájmu. Autoři se totiž mimo jiné rozhodli oživit celý koncept a součástí WAH je proto řada prvků (jednotky, schopnosti atd.) z veleúspěšné onlinovky World of Warcraft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama