Vrátí se zrušený Warhammer Online?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vrátí se zrušený Warhammer Online?

Vrátí se zrušený Warhammer Online?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 12. 2013 12:31 3
Reklama

MMORPG Warhammer Online: Age of Reckoning bylo sice ukončeno letos 18. prosince, ale možná se s ním v budoucnosti ještě setkáme. Bývalý vývojář z Mythic Entertainment, který na hře pracoval, Andrew Meggs, vyzval EA k vydání single-playerové verze hry, která by nepotřebovala připojení k serverům.

Hrát MMO bez ostatních hráčů se může zdát divné, ale Meggs ve svém blogu popisuje, že právě takováto verze byla vyvojářům během tvorby hry dostupná: "Neexistoval žádný login, ani výběr postavy. Ve hře nebyly žádné NPC postavy a ani žádní jiní hráči. Nebyla tam žádná hratelnost. Zkrátka jste tam byli vy a před vámi ležel celý svět. Mohli jste létat okolo jako Superman nebo se teleportovat kamkoliv kdykoliv."

"[Singleplayerová verze hry] nebude WAR; ten existuje jen s dalšími hráči. Bylo by to klikatelné muzeum představující velkou část toho, co WAR byl, tak aby nebyl úplně zapomenut. (...) Já [vydat takovouto verzi hry] nezvládnu; opustil jsem kód hry, když jsem odešel z EA. Ale stále jsou v EA lidé, kteří by toto zvládli vydat." píše Meggs na svém blogu.

Jestli se opravdu vydání prázdného WAR dočkáme nelze zatím říct. Každopádně by singleplayerová verze mohla zaujmout všechny, kdo tráví hodiny například v Garry's Mod. Připomínáme, že Warhammer Online: Age of Reckoning bylo ukončeno kvůli vypršení práv, které EA mělo na Warhammer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama