Elder Scrolls Online na Xbox s poplatky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scrolls Online na Xbox s poplatky

Elder Scrolls Online na Xbox s poplatky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 1. 2014 16:43 4
Reklama

O tom, že Bethesda se snaží své nadcházející MMORPG finančně alespoň trochu přiblížit všem hráčům, jsme vás již informovali, nyní však v rukách třímáme konečně konkrétní informace! A dopadlo to zcela dle očekávání – situace bude platformu od platformy odlišná.

Microsoft nepolevil, a na Xbox One tak budou hráči vedle poplatků za samotnou hru také platit za členství ve službě Xbox Live. Na Playstation 4 pak bude situace odlišná – na této konzoli sice multipalyer zpoplatněn také je, The Elder Scrolls Online však bude čestnou výjimkou a titul půjde hrát i bez zpoplatněné služby PlayStation Plus. A to, myslíme si, je krok velmi rozumný – koupě hry s vědomím, že si hráč musí ještě platit za další službu jen proto, aby mohl reálně fungovat, není dle našeho názoru tak docela v pořádku. Vy se však podělte o svůj názor a dejte nám v diskuzi vědět, co si o této situaci myslíte vy!

Verze pro PC a Mac se pak pochopitelně bude týkat jen poplatek za hru samotnou. Ten je stanoven na 15 dolarů za měsíc. Datum vydání je stanoveno na červen pro konzole nové generace, ostatní platformy se dočkají již v dubnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama