Na Vitu brzy dorazí mnoho remaků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Vitu brzy dorazí mnoho remaků

Na Vitu brzy dorazí mnoho remaků

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 2. 2014 09:09 2
Reklama

Kapesnímu PlayStationu se již brzy dostane větší pozornosti – Sony oznámila hned několikero zajímavých novinek. Jednak se na jaře v Evropě dočkáme bundlu odlehčené konzole s přibalenými Borderlands 2 (s kooperací až pro čtyři hráče a dosud vydanými šesti přídavky) a 8GB paměťovou kartou a jednak se majitelé tohoto kapesního zařízení dočkají také zajímavých herních kolekcí.

Tou první je God of War Collection, čímž se potvrzují naše předchozí spekulace. Kolekce prvních dvou dílů série vyjde začátkem května, a to za cenu třiceti dolarů. A vedle toho se také dočkáme The Sly Collection obsahující Sly Cooper and the Thievius Racoonus, Sly 2: Band of Thieves a nakonec také Sly 3: Honor Among Thieves. U obou kolekcí je samozřejmě řeč o remasterovaných verzích všech zmíněných titulů. A co se data vydání Slye týče, tak se bavíme o konci května.

Majitelé Vity mohou vyhlížet vcelku nabušené jaro, nemyslíte? Nebo vám vadí, že se ve své podstatě jedná o pouhou recyklaci již existujících titulů? A nezapomeňte se také podívat na video ukazující kolekci God of War na Vitě v pohybu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama