Remake Outcastu je na Kickstarteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Outcastu je na Kickstarteru

Remake Outcastu je na Kickstarteru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 4. 2014 06:25 2
Reklama

Outcast se již řadí k těm hrám, které pamatují spíše odrostlejší hráči, a to je velká škoda. Tento titul předčil svoji dobu o roky a dlouho se spekulovalo o tom, že by zasloužil remake, ne-li rovnou nějaké důstojné pokračování (jež sice ve skutečnosti v plánu bylo, ale sešlo z něj).

Nyní je však sen mnoha hráčů realitou – remake původní hry dorazil na Kickstarter, čímž se potvrdila naše předpověď z minulého roku, kdy jsme vás informovali o tom, že původní autoři získali od vydavatele Atari práva na značku.

Teď je pouze ve vašich rukou, zda se remake výjimečné hry z roku 1999 dočká nové inkarnace. V základu chtějí autoři 600 tisíc dolarů, necelý den po startu již ale dokázali překročit hranici desetiny vybrané částky – o úspěch tedy příliš obavy nemáme, mnohem spíše nás proto zajímá, ke které další vybrané metě se dostaneme. Například za 1,35 milionu dolarů se dočkáme i verzí pro next-gen konzole...

A nejen to – pokud se remake povede a uspěje i komerčně, můžeme se prý těšit také na regulérní pokračování. Lákavé, nemyslíte? Nebo vás snad nějaký Outcast zcela míjí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama