Blackhole se chlubí novým prostředím
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blackhole se chlubí novým prostředím

Blackhole se chlubí novým prostředím

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 5. 2014 19:42
Reklama

Česká nezávislá plošinovka Blackhole, za jejímž vývojem stojí studio FiolaSoft, se dnes pochlubila dalším obrázkem, který odhaluje nové prostředí. Je jím džungle, v níž se budete pohybovat ve druhém aktu hry nazvaném No-man's land (Země nikoho).

Producent hry, Filip „Fiola“ Kraucher v updatu na Steamu slibuje, že nás i ve druhé části hry čeká skvělý příběh a teritorium plné mimozemského života. V džungli budou rovněž gravitační platformy, které budou jakožto hlavní herní mechanismus otáčet celým světem. Již brzy bychom se mohli dočkat nového videa, které popisovaný mechanismus představí v praxi a džunglí nás provede na pozadí záběrů z vlastního hraní.

Jen pro pořádek dodáme, že Blackhole je ambiciózním projektem, do kterého jsou zapojeni české a slovenské osobnosti YouTube scény, které se postarají o kompletní český dabing. K dispozici je i sada videí, která vám během několika minut základní premisu podrobně představí. Blackhole se momentálně bije v programu Greenlight a čeká na to, že bude zařazena do katalogu her na Steamu.

Blackhole se chlubí novým prostředím
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama