Among the Sleep s VR přijde i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Among the Sleep s VR přijde i na PS4

Among the Sleep s VR přijde i na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2014 16:22 2
Reklama

Velmi zajímavě vypadající horor z pohledu batolete – Among the Sleep se vedle počítačů s Windows i Linuxem a Maců podívá také na PlayStation 4. Oznámení je to navíc ozvláštněné tím, že na průzkum tajemného a pro takového prcka i nepříjemně velkého a strašidelného domu se budeme moci vydat i za podpory Morphea – virtuální reality z produkce samotné Sony.

Tedy, pokud budeme mít odvahu. Najdou se mezi námi tací, kteří odmítají hrát horory úplně, natož s helmou na hlavě a pouštět se do nich takzvaně naplno. Tohle chce odvahu a my silně pochybujeme nad rčením „zkusit se má všechno“. Jedna věc je chodit po zahradě porostlé květinami či si vyzkoušet jinak těžko dostupný adrenalinový sport. Druhá věc je být dvouletým prckem uvězněném ve své noční můře. Zkrátka a dobře, ne, díky!

Ovšem senzaci i humor nechme nyní stranou – na oficiálních stránkách hry si můžete již dnes stáhnout zdarma alfaverzi hry. Ta je dostupná pro PC, Mac i Linux, a pokud se vám náhodou na stole práší na exemplář Oculus Rift, tak zpozorněte. Among the Sleep podporuje i toto řešení VR, a to dokonce i v momentálně dostupné alfaverzi. S chutí do toho a nezapomeňte se podělit o své první dojmy, ať už s přilbou, nebo bez!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama