Detaily o grafice Watch Dogs na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o grafice Watch Dogs na PC

Detaily o grafice Watch Dogs na PC

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 5. 2014 13:03 5
Reklama

Do vydání městské akce Watch Dogs už zbývají pouhé dny a únikům ze všech možných stran se jednoduše nedá ubránit. Pokud vás zajímá grafika, tedy hojně diskutované téma od prezentace hry na E3, přinášíme detaily o PC verzi.

V první řadě tu jsou vlastní možnosti nastavení, které nevybočují ze zaběhnutého standardu a nabídnou vám toho poměrně dost. V základní nabídce naleznete položky od rozlišení, přes kvalitu stínů, shaderů a vody, až po ambientní okluzi, odrazy světla, motion blur a celkový dohled. Začnete-li se ale nořit o níž, dostanete se k vyhlazování, bufferování snímků dopředu a kvalitě textur, které na nastavení Ultra vyžadují více než 3 GB videopaměti.

Před koupí hry je také nutné počítat s tím, že hra jednoduše nepodporuje dvoujádrové procesory a vyžaduje alespoň 6 GB operační paměti, abyste ji vůbec mohli spustit. Nepopíráme, že fanoušci jistě najdou řešení, jak hru se zásahy do nastavení rozchodit i na starším počítači, pro plnohodnotný zážitek to ale vidíme spíše na pořádný upgrade. Samozřejmě za předpokladu, že vám za to Watch Dogs stojí...

Pokud nenastanou na cestě žádné problémy, recenzi hry z PS4 verze vám přineseme příští úterý hned ráno, abyste se mohli v den vydání rozhodnout. Samozřejmostí bude i videorecenze!

Detaily o grafice Watch Dogs na PC
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama