The Old Republic stále v dobré kondici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Old Republic stále v dobré kondici

The Old Republic stále v dobré kondici

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 8. 2014 10:04 6
Reklama

Star Wars: The Old Republic je i více jak dva roky po vydání ve velmi dobré kondici. EA oznamuje, že se do hry měsíčně podívá více jak jeden milion hráčů. Zpráva je to sympatická především proto, že pár měsíců po vydání spadl počet předplatitelů pod hranici právě jednoho milionu. Nejvyšším počtem hráčů se starým platebním modelem pak prý bylo 1,3 milionu hráčů.

Lví podíl na současném stavu jistě má přerod na F2P. Přechod zaznamenal příliv více jak 1,7 milionu hráčů a počet stálých předplatitelů se ustálil na půl milionu. Samotné výdělky se od představení F2P dokázaly rovnou zdvojnásobit. To autoři samozřejmě přijímají s potěchou a slibují představovat nový obsah zhruba jednou za šest týdnů.

Kolem a kolem, Star Wars: The Old Republic se drží v pětici nejlépe vydělávajících MMORPG (viz naše zpráva z poloviny července). Před ním je Tera, Lineage a žebříček pochopitelně vede WoW. Pětici nej pak uzavírá The Lord of the Rings Online.

Nezbývá nám než popřát další úspěchy a zeptat se vás, jak jste na tom s MMORPG vy? Máte nějaký svůj oblíbený titul? A také nás zajímá, zda je vám milejší platební model starý, nebo zda vám modernější F2P vyhovuje lépe?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama