Star Citizen již vybral 59 mil. USD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen již vybral 59 mil. USD

Star Citizen již vybral 59 mil. USD

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2014 14:58 6
Reklama

Další dva týdny, další vydělaný milion dolarů se líně převaluje na kontě. Žel, naneštěstí si podobnou větu může říci sotva málokterý z nás, ne však Roberts Space Industries a jejich dnes již možná až příliš ambiciózní projekt jménem Star Citizen.

Předa dvěma týdny jsme vás informovali o dalším milníku crowdfundingového úspěchu tohoto ke hvězdám mířícího projektu. Tehdy hra pokořila hranici 58 milionů dolarů a měli jsme možnost vidět v pohybu rovnou deset minut z rozpracované verze hry.

Oficiální stránka projektu věnovaná jednotlivým cílům financování zatím neutěšeně bobtná a stroje s menším množstvím operační paměti již brzy mohou mít problémy ji vůbec zobrazovat. Co je však zajímavé je to, že ten další cíl, stanovený na šedesáti milionech dolarů, ještě zveřejněn nebyl a stejně tak ještě nespatřil světlo světa ani pravidelný příspěvek na blogu Chrise Robertse. Že by si snad Chris začal zvykat na úspěch?

Uvidíme, kam až bude tato rozjetá kampaň schopná zajít – už teď je ale jasné, že meta jedné a čtvrt miliardy korun pokořená v dohledné době zcela jistě bude. Za to již půjde vytvořit nějaký kvalitní titul, co říkáte? A jste vůbec jedním z podporovatelů projektu, nebo raději nakupuje až hry hotové?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama