První detaily o hře Vampyr od Dontnod
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První detaily o hře Vampyr od Dontnod

První detaily o hře Vampyr od Dontnod

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 1. 2015 10:41 6
Reklama

Pařížské studio Dontnod, které se podepsalo pod vývoj nedoceněné akce Remember Me, připravuje v současné době dva projekty. O prvním z nich už víme - půjde o adventuru Life is Strange, jejíž první díl vyjde na konci ledna - druhý byl před krátkou chvílí odhalen.

PRVNÍ KONKRÉTNÍ INFORMACE

Úterní odhalení hry Vampyr je následováno prvními detaily, které konkretizují dobu a nastiňují, o co přesně ve hře půjde. Jak je z úvodního obrázku patrné, hra se nebude odehrávat v naší současnosti - dějištěm bude období krátce po první světové válce, z níž se snaží celý svět oklepat.

Nebyly to však pouze hrůzy války, ale také nemoci, kterým budete muset coby doktor vracející se z fronty čelit. Bohužel, španělská chřipka v podání vývojářů z Dontnod dělá z lidí upíry, což je nakonec i osud hlavního hrdiny. Vše bude navíc umocněno těžkými rozhodnutími, kterým budete muset čelit. Zachováte se podle přísahy a budete se snažit pomoci lidem od jejich utrpení? Anebo zvolíte poněkud... radikálnější způsob a na místě je vysajete?

Rozhodnutí bude samozřejmě čistě na vás, na Vampyra ale budeme ještě chvíli čekat. Podle dostupných informací je hra teprve v rané fázi vývoje.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Jak už prozrazuje titulek zprávy, hra ponese jméno Vampyr a, hádáte správně, bude mít co dočinění s upíry. Zapomeňte ale na zhrzenou středoškolskou romanci, podle PR agentury Dead Good Media, která na Twitteru zveřejnila plakát nové hry, půjde o temnou vizi odehrávající se v době těžkých kožených pršiplášťů a klobouků, po nichž proudem stéká déšť.

Kromě jediného kousku grafického materiálu je možné vypozorovat, že se o vydání postará firma Focus Home Interactive, což je vzhledem k předchozí spolupráci vcelku pochopitelné. Pokud vás Vampyr zaujal, sluší se ještě poznamenat, že je hra označována jako RPG, což v kombinaci s vyprávěčským uměním Dontnodu slibuje mnohé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama