Homefront: The Revolution stále žije
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Homefront: The Revolution stále žije

Homefront: The Revolution stále žije

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

9. 2. 2015 13:41
Reklama

Homefront byla nepříliš dobře hodnocená střílečka, která schytala kritiku zejména za špatně stavěnou a příliš krátkou kampaň. Přesto na ní bylo něco magického, co ji udrželo minimálně v našich srdcích a ačkoliv jsme se k ní po dohrání už nevraceli, případný druhý díl v nás vzbuzoval naději na opravdu kvalitní herní zážitek.

O Homefront: The Revolution jsme už pěkně dlouho neslyšeli, až do dnešního dne. V jednom z postů na serveru NeoGAF se komunitní manažer společnosti Deep Silver, pan Maurice Tan, vyjádřil v tom smyslu, že vývoj stále pokračuje.

Deep Silver přebral práva na značku Homefront poté, co se jich nejprve musela zbavit krachující společnost THQ a následně i studio Crytek, které si vytyčilo plány na pokračování ve svém britském studiu Crytek UK. To bylo po svém zavření odkoupeno právě Deep Silverem a přejmenováno na Dambuster Studios. Bez zajímavosti není, že jde ve velké míře o ty samé lidi, kteří se dříve pod hlavičkou studia Free Radical podíleli na značce TimeSplitters.

"Občas dostáváme otázky od fanoušků, jestli se z Homefrontu stane další Prey 2 nebo Duke Nukem Forever. Ale vězte, že náš tým Dambuster Studios na hře pracuje dnem i nocí, rozhodně se z ní nestane vapourware," potvrdil Tan. Dobré vědět. Snad se brzy dočkáme i oficiálního oznámení data vydání, které bylo doposud stanoveno na neznámý den roku 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama