Star Wars: Battlefront bude mít dlouhý single
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Wars: Battlefront bude mít dlouhý single

Star Wars: Battlefront bude mít dlouhý single

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 2. 2015 11:39 10
Reklama

Na webu MakingStarWars.net se včera vyrojila velká spousta nových informací o plánované multiplayerové akci Star Wars: Battlefront od DICE. Za jejich pravost ručit nemůžeme, rozhodně ale působí věrohodně a znějí zajímavě.

Tajný zdroj vynesl z DICE masivní porci detailů o Star Wars: Battlefront. Do jejich konzumace se ale pouštíte jen na vlastní nebezpečí. Možná se můžete dočíst více, než byste si přáli vědět.

Od samého počátku v DICE myslí na DLC, což asi vzhledem k jejich minulosti nikoho nepřekvapí. Plán rozšíření ale označuje autor článku doslova jako “extrémně agresivní”. Máme očekávat až pět balíčků, přičemž ten první by měl vyjít ještě do konce tohoto roku, čili bezprostředně po vydání samotné hry.

Zapojíme se i do několika bitev z animovaného seriálu Klonové války.

Každé DLC bude nějak tématicky zaměřené, přičemž první dvě až tři se budou točit okolo nového filmu Star Wars: The Force Awakens. Rozšíření bude vždy obsahovat minimálně tři mapy, nové hrdiny a bojové prostředky. Nicméně samotná hra se zdaleka nebude dotýkat jen aktuálního pokračování. Příběh kampaně má pokrývat historii celé ságy.

Bránit budeme nejen světlou stranu síly v barvách Staré Republiky a Rebelů, ale během hry se přikloníme i k její temné straně coby stoupenci Separatistů a Impéria. Dokonce se zapojíme i do několika bitev z animovaného seriálu Klonové války. Je tedy zřejmé, že se vývojáři snaží vytěžit kánon Hvězdných válek na maximum a nesoustředí se výhradně na původní nebo novou trilogii.

Star Wars: Battlefront bude mít dlouhý single
i Zdroj: Hrej.cz

Větší část kampaně nicméně pokryje původní ságu. Zapojíme se prý do všech bitev, u kterých bychom to čekali. A zdroj tohoto úniku výslovně upozorňuje, že samotná kampaň je celkem dlouhá, pokud bychom ji srovnávali s konkurenčními FPS.

Část hry se bude z hlediska chronologie odehrávat i mezi filmy Return of the Jedi a The Force Awakens. Nicméně tohoto obsahu prý nebude příliš, jelikož má s tímto obdobím velké plány samotný Lucasfilm. Závěrečná část kampaně se bude odehrávat ve stejnou chvíli jako úvod chystaného filmu. Nemáme nicméně čekat žádné velké odhalení z Abramsova trháku, protože hra by měla vyjít přibližně o měsíc dřív, než dorazí film do kin.

V určitých módech bude dokonce možné účastnit se paralelně bitev na povrchu planet i ve vesmíru.

DICE dokonce dostali příležitost osahat si a naskenovat rekvizity a kulisy z nového filmu ve snaze dosáhnout pokud možno co nejautentičtějšího dojmu. Multiplayerové bitvy prý budou masivní a online se do nich zapojí až 64 hráčů - 32 na každé straně. V určitých módech bude dokonce možné účastnit se paralelně bitev na povrchu planet i ve vesmíru.

Jak už bylo zmíněno, Battlefront bude obsahovat hrdiny. Hrát za ně půjde ve chvíli, kdy vybojujete dostatek patřičných bodů. Jakmile se v hrdinu proměníte, budete disponoval silou a schopnostmi, které se vymykají dovednostem běžných pěšáků. Každý by měl dostat možnost proměnit se v hrdinou alespoň jednou během kola.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama