Do Mortal Kombat X se prý probojuje Predátor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Mortal Kombat X se prý probojuje Predátor

Do Mortal Kombat X se prý probojuje Predátor

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 2. 2015 08:52 5
Reklama

Tak to by byla pecka. Mortal Kombat X sice vychází až v dubnu, ale už teď se čile spekuluje o možných DLC a nových postavách. A jednou z nich nemá být nikdo menší než Predátor!

Predátora coby bonusovou hratelnou postavu vyštrachal kdesi server VideoGamer.com a tvrdí, že se jej hráči dočkají v červnu. Mimozemský borec dostane dokonce parťáka. Bohužel jím nebude xenomorf z planetoidu LV-426, ale agent CIA Al Dillon, kterého si v původním filmu zahrál Carl Weathers (Apollo Creed z Rockyho). Ale taky dobrý. Zvlášť, když herec propůjčil programátorům údajně i sovu podobu.

Vzhledem k tomu, že otec série Ed Boon už loni v červenci tak trochu tahal fanoušky za fusekli přiloženým obrázkem, považujeme spekulaci v podstatě za hotovou věc. Hostování známých postav v sérii Mortal Kombat není koneckonců ničím neobvyklým. Už v roce 2011 se ve hře objevil třeba Kratos z God of War nebo Freddie Krueger z Noční můry v Elm Street. Nápadné je na tom snad jen to, že Predátor patří 20th Century Fox, zatímco hru vydává pobočka Warner Bros. Jako by neměli dost vlastních filmových hrdinů…

Do Mortal Kombat X se prý probojuje Predátor
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama