Origin nabízí zdarma klasický Syndicate
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin nabízí zdarma klasický Syndicate

Origin nabízí zdarma klasický Syndicate

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 3. 2015 10:57 2
Reklama

V rámci pravidelné nabídky On the House přichází EA s klasickou cyberpunkovou real-time taktickou akci Syndicate. Titul od Bullfrogu z roku 1993 staví hráče do role operátora čtyřčleného týmu cyborgů pracujících pro jeden ze syndikátů, obří korporaci, hající si své zlovolné zájmy na Zemi v roce 2096.

Podobně jako v sérii X-COM, i tady se hráči starají jak o výzkum a výrobu zbraňového arzenálu a trénink (a upgradování) svých agentů, tak i o samotný průběh misí. Na místo tahových soubojů se však Syndicate odehrává v reálném čase. Hráči mají za tradičně úkol likvidovat nepřátelské agenty, unášet vědce, krást technologie a potají infiltrovat budovy konkurenčních korporací.

Od roku 2012 Syndicate běží pod DOSBoxem, který má verze z Originu v sobě zabudovaný. V poslední době jste se mohli setkat se hrou Satellite Reign, která atmosféru a hratelnost původních Syndicate her přenáší do nové grafiky. Více o Satellite Reign se můžete dozvědět v lednové Indi(e)kaci.

Syndicate je ke stažení na Originu právě teď zdarma, jinak lze koupit za 5 eur. Pár tipů na rozjetí úspěšných zákeřných operací v Syndicate naleznete na stránkách EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama