Dělal SimCity. Teď chce dělat budovy do Cities
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dělal SimCity. Teď chce dělat budovy do Cities

Dělal SimCity. Teď chce dělat budovy do Cities

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 3. 2015 16:28 9
Reklama

Zavřením Maxis Emeryville přišlo o práci spoustu lidí, mezi nimi i Bryan Shannon, jehož výtvory jsme mohli vidět v posledním SimCity i datadisku Města budoucnosti. Shannon, jako mnoho z nás, propadl stavění měst v Cities: Skylines, v jeho případě se zájem soustředil na podporu modů, které hru v různých ohledech doplňují. Shannon se rozhodl, že uplatní svůj talent a začne vyrábět nové kvalitní budovy pro budovatelskou strategii od Colossal Orderu, ale hledá podporu od dalších hráčů.

Na jeho profilu ve Steam Workshopu můžeme najít uhelnou elektrárnu a burgerovou restauraci, které navrhl ve svém volném čase. Dle Shannona vytvoření každé budovy trvá mezi 15 a 30 hodinami, což je v současnosti čas, který by věnoval hledání práce. Pokud by se ale jeho tvroba lidem líbila a komunita by chtěla podpořit jeho další práci, mohou mu finančně pomoci přes crowdfundingovou platformu Patreon. Vyšplhá-li se podpora na rozumnou úroveň, Shannon bude moci vyrobit jednu novou kvalitní budovu každý týden či dva.

Cities: Skylines dnes vydali zprávu, že prodeje překročily hranici 500 000 kopií. Při takové hráčské základně by pro Shannona neměl být problém najít dostatek lidí s dolarem k dobru. Podívejte se na zrychlený záznam sedmihodinové tvorby burgerové restauraci, dokazující, že 3D modelářství rozhodně není rychlá práce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama