Nový obsah pro CoD: Advanced Warfare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový obsah pro CoD: Advanced Warfare

Nový obsah pro CoD: Advanced Warfare

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 5. 2015 15:25
Reklama

Nedostatku westernových her jste si všimli i vy v dotazech v dnešním hPodu. Od Red Dead Redemption a posledního Call of Juarez s podtitulem Gunslinger jsme tu skutečně žádnou pořádnou "kovbojskou" věc neměli. Možná ale Activision něco tajného kutí a prostřednictvím Call of Duty nás nechává nahlédnout tak trochu pod pokličku. Do Advanced Warfare totiž zdarma přibude nefalšovaný revolver, kterým můžete střílet i stylově akimbo!

Zbraň ponese název M1 Irons Base Pistol a bude to klasický "šestiraňák" z dob, kdy tráva byla vyprahlejší, rezavá voda vzácnější a pro hrst dolarů byli lidé ochotni hnát dobytek přes půl státu. Nebo tak něco! Pokud by vám ale tato klasika nevyhovovala, můžete ji vyměnit za moderní variantu M1 Irons, případně se na revolvery vykašlat úplně a postřílet pár nepřátel ze samopalu SAC3.

Všechny zbraně, plus hromada bonusových skinů pro váš zbrojní arzenál i exoskeleton, jsou součástí balíčků Supply Drop a Advanced Supply Drop, které ve hře získáváte za postupné levelování vašeho profilu. Není tedy za ně třeba platit, což je informace, kterou jste určitě chtěli slyšet. Zatím si tento nový obsah mohou užívat pouze hráči na konzolích Xbox One a Xbox 360 (na staré generaci ovšem budou dostupné pouze skiny, nikoliv nové zbraně). Na majitele PS4 a PC se dostane "brzy", což snad ani přesnější být nemůže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama