Super Meat Boy by se mohl vrátit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Meat Boy by se mohl vrátit

Super Meat Boy by se mohl vrátit

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 8. 2015 08:22
Reklama

Masitá skákačka pro otrlé hráče patří mezi nejikoničtější indie hry a její tvůrci, Team Meat, se k běhajícímu kusu masa původně vrátit nechtěli. Nakonec se ale rozhodli vrhnout na Super Meat Boy Forever, který nebude vůbec žádná klasická nekonečná běhačka.

SMBF bude při každé smrti znovu generovat rozvrh úrovně, ale jinak se masochisti (haha, maso - chápete?) mohou těšit na šest kapitol, temný svět s obtížnými variantamy úrovní a dvojnásobek soubojů s bossy.

Team Meat na Super Meat Boy Forever pracují už přes rok a nyní hra se údajně blíží finální podobě. Navzdory dřívějšímu zaříkání se to však vypadá, že by se nemuselo jednat o rozloučení s krvavým sympaťákem.

"V tom všem chaosu se stala zajímavá věc. Říkali jsme si, jak vůbec můžeme Super Meat Boy Forever dokončit? Musíme to dokončit a já vůbec nevím, co vlastně dělám. Tehdy jsme si uvědomili, že bychom Meat Boye mohli vydat i na jiné platformy a to nám vlastně trochu změnilo pohled na věc," řekl Edmund McMillen, jeden z tvůrců, v rozhovoru pro Game Informer.

"Mluvili jsme o možnosti pokračování a mně se to začalo docela zamlouvat. Ve Forever jsme prototypovali nějaké pohyby Meat Boye, který by možná byly vhodnější pro pokračování. Budoucnost Meat Boye je pořád neurčená, ale pokračování se nebráníme, přestože jsme říkali, že ho nechceme."

Takže v současnosti Team Meat pilně pracuje na SMBF, kočičí Mew-genics zůstávají v limbu a na obzoru je možná malý a nejasný obrys Super Meat Boye 2. Budoucnost je šťavnatá!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama