Divinity: Original Sin II míří na Kickstarter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity: Original Sin II míří na Kickstarter

Divinity: Original Sin II míří na Kickstarter

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 8. 2015 14:30 27
Reklama

Po velkém úspěchu hry Divinity: Original Sin, která se navíc koncem roku dočká rozšířené edice a verzí pro nové konzole, přemýšlí vývojáři ze studia Larian nad pokračováním. Vítěznou strategii nemění a také druhý díl Original Sin umístí již 26. srpna na Kickstarter. Připravte si své peněženky!

Co se týče konkrétních informací, vývojáři jsou zatím vcelku logicky skoupí na slovo, vyzývají však fanoušky, aby jim pomohli s přípravou odměn za jednotlivé finanční úrovně v chystané kampani. Pokud máte nějaký nápad, neváhejte a podělte se s ním v oficiální diskuzi, už nyní se ale v systému nachází spoustu zajímavostí a prorazit možná bude problém.

V tuto chvíli sesbíral nejvíce hlasů dospělácký režim, ve kterém by mohli vývojáři explicitně zobrazovat nahotu a nemuseli se vyhýbat sexu a nahatým scénám obecně. Další přání se pak týkají například čtyřčlenné kooperace, většího počtu hratelných ras, slevách pro ty, kdo přihodí peníze mezi prvními, stylizovaného půllitru a dalších a dalších více či méně šílených věcí. Schválně tedy, co se nakonec mezi odměnami objeví...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama