První pohled na nový Master of Orion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První pohled na nový Master of Orion

První pohled na nový Master of Orion

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 10. 2015 13:02 5
Reklama

Návrat vesmírné 4X strategie se poprvé představuje ve videu, které míchá záběry ze hry a herní filmečky. Záběry pocházejí z alfaberze hry a představují dvě z desíti ras, které hra při vydání nabídne.

Některé věci působí příjemným devadesátkovým dojmem, třeba pohled na mapu vesmíru či ryze old-schoolový management produkce na planetách.

I výběr ras vychází z typologií v dřívějších dílech a starších hrách. Inteligentní Psilon Quanta připomínají trochu klasické šeďáky a soustředí se především na výzkum a mírové soužití s okolím. Na druhou stranu tu máme ještěří Sakkra Brood, která se bojům nevyhýbá a válečné potyčky vyhledává. Ostatní rasy mají své záznamy na oficiálních stránkách.

Souboje jako takové jsou ve videu ukázané jen krátce a nepřijde mi, že by vyžadovaly jakékoliv taktizování či strategické uvažování. Vždyť tam okolo sebe létají trojúhelníčky a v souboji s vesmírnou příšerou tam dokonce ta příšera chybí!

Značku Master of Orion před nějakou dobou odkoupil od Atari ruský Wargaming.net, který ji svěřil do rukou argentinského studia NGD Studios společně s lidmi, kteří se na původních hrách podíleli.

Předobjednávky hry Wargaming spustí už letos na podzim, hra samotná datum vydání ještě nemá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama