Blizzard odhaluje podobu nového UI SC 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard odhaluje podobu nového UI SC 2

Blizzard odhaluje podobu nového UI SC 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 10. 2015 15:12 7
Reklama

Starcraft 2 je mezi námi již více jak 5 let. A za tu dobu již několikrát dost významně změnil podobu. Na další velkou plánovanou změnu se můžete podívat v přiloženém videu – tím Blizzard podrobně odhaluje to, jak bude vypadat nový UI, tedy uživatelské rozhraní, jehož aktualizovaná podoba doprovodí na trh závěr trilogie, Legacy of the Void.

Video odhaluje jednu z nejvýznamnějších novinek aktualizace nesoucí úctyhodné označení 3.0. Pouze u nového UI však Blizzard nezůstává a patch přinese do hry řadu dalších větších či menších změn. Jejich kompletní výčet je k dispozici na oficiálních stránkách.

A co se nového UI týče, tak se hráči mohou těšit například na předělané menu, které je nyní po většinu času umístěné vlevo nahoře. Samotný výběr kampaně si pak bere příklad ze svého předchůdce a kombinuje 2D menu s 3D modely. Za další jistě stojí vypíchnout předělaná podoba chatování, která slibuje být nejen přehlednější a intuitivnější, ale především také na přání hráče všudypřítomná. Teď už si ale nenechte ujít video a neváhejte v diskuzi sdílet svůj názor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama