Gearbox vydává updaty pro sérii Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox vydává updaty pro sérii Borderlands

Gearbox vydává updaty pro sérii Borderlands

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 10. 2015 13:09 3
Reklama

Gearbox ani po letech nezapomíná na hráče série Borderlands a čerstvě tak oznamuje, že se trojice titulů Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel a Borderlands: The Handsome Collection dočká významné aktualizace opravující řadu chyb a jež nabídne také větší optimalizaci.

Druhý díl Borderlands se dočkal jak řady oprav, tak i optimalizace. Obojí se pak týká starých i nových konzolí a PC, Vita verze však zůstává stranou. Celý seznam oprav rozdělený do jednotlivých platforem můžete vidět zde. The Pre-Sequel se pak dočkal rovněž optimalizací i opravy bugů, k tomu také však Gearbox přidali vyladění kadence nálezu legendárních předmětů. Celý seznam je pak k vidění zde. A konečně, The Handsome Collection obsahuje vše výše zmíněné a k tomu navíc například úpravu konektivity na Xbox One, kde mohli někteří hráči narazit na problémy.

Opravy i takto dlouho po vydání jistě zasluhují pochvalu, nicméně nás teď spíše zajímá, co bude se sérií nadále – Randy Pitchford nám již avizoval nový a velký díl, zatím však krom zaměření na next-gen konzole nevíme nic konkrétnějšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama