Porovnejte Fallout 3 a 4 na screenshotech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Porovnejte Fallout 3 a 4 na screenshotech

Porovnejte Fallout 3 a 4 na screenshotech

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 11. 2015 11:14 19
Reklama

Ve světle neustávající debaty na téma grafiky ve Falloutu 4 není možné ignorovat podobné srovnání. I když kritici budou jistě argumentovat tím, že ani Fallout 3 nebyl ve své době nejpohlednější hrou na trhu, přímé srovnání, jakkoli rozdíly nejsou propastné, jasně ukazuje, že nový Fallout nevypadá samozřejmě úplně stejně jako ten starý.

Ačkoli se to může zdát banální, s odstupem několik let dnes řada odpůrců novinky tvrdí, že vypadá skoro stejně jako třetí díl z roku 2008. O to zajímavější je osvěžit si paměť a podívat se na to, jak skutečně sedm let stará hra vypadala. Tohle přitom není žádná zapálená obrana čtvrtého Falloutu, ale pouze možnost přímo srovnat dvě hry, které dělí hezkých par let, ovšem technické zpracování fanoušci opakovaně podrobují tvrdé kritice. My ponecháme stranou dohady, zda oprávněně, či nikoli. To už je na vás. Každopádně není od věci si připomenout, jak se reálně obě hry liší.

Uživatel Redditu s přezdívkou Nukeclears se pokusil co možná nejvěrněji zreplikovat záběry z novinky ve Falloutu 3. Výsledek samozřejmě není perfektní s ohledem na odlišný obsah obou her, ale základní vodítko nám dává. Srovnání se na internetu už objevilo před nějakým časem, ale teď nám ho připomněl server VG247 a s ohledem na nedávné úniky a debaty o grafice je rozhodně stále aktuální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama