Únik informací vyzradil System Shock 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik informací vyzradil System Shock 3

Únik informací vyzradil System Shock 3

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 12. 2015 09:15 11
Reklama

Vývojáři z nezávislého studia OtherSide Entertainment, kteří v současnosti pracují na oživení klasické RPG série kickstarterovaným titulem Ultima Ascendant, založili stránku s tajemným odpočtem. Během pěti následujících dnů se mělo postupně odkrývat, co si na nás vývojáři připravili, ale nedočkaví internetoví čmuchalové tajemství rozluštili mnohem dříve.

Další projekt, na který se lidé z OtherSide chtějí vrhnout, není nic menšího než System Shock 3. Potvrzuje to nalezená konečná stránka, která obsahuje odkazy na profily studia na sociální sítě a možnost zapsat se do newsletteru o vývoji hry.

Do konce odpočtu zbývá momentálně pět dnů a dvacet hodin a teasovací stránka zatím obsahuje pouze dvě písmena S a část postupně odkrývané číslice tři. Vývojáři samotní se k předčasnému odhalení zatím nevyjádřili, a tak o chystaném titulu zatím nevíme zhola nic.

Oznámení System Shocku 3 je rozhodně překvapení, které bychom nečekali. Alespoň ne od OtherSide Entertainment. Před měsícem se studio Night Dive nechalo slyšet, že pracuje na remaku původního System Shocku a že získali práva na celou značku. Třetí System Shock tudíž může vzniknout pouze s jejich svolením. Není jisté, jestli OtherSide uzavřeli s Night Dive dohodu nebo zda máme očekávat soudní při mezi oběma studii.

Více informací se ale snad dozvíme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama