Columbia z BioShock Infinite ve Falloutu 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Columbia z BioShock Infinite ve Falloutu 4

Columbia z BioShock Infinite ve Falloutu 4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 1. 2016 15:01 10
Reklama

Někteří stavění ve Falloutu 4 nepřišli na chuť, jiní ano. Řadě hráčů to jde dokonce velmi dobře a pravidelně se chlubí svými úspěchy na internetu. Pak je dlouho, dlouho nic a na samém vrcholu stojí tohle veledílo. Alespoň prozatím.

Výsledkem nepředstavitelné mravenčí práce je létající oblačné město inspirované Columbií ze hry BioShock Infinite. Autorka blogu GirlPlaysGame.com, která se už dříve představila sídlo ve stylu Mass Effectu a prosklený dům v koruně stromu, s využitím dalších modifikací dokázala postavit skutečný vznášející klenot.

Není proto divu, že si jejího úsilí všimli i vývojáři ze studia Irrational Games, kteří na Columbii ve Falloutu 4 upozornili na svém Twitteru. Práce je to o to působivější, že 99 procent využitých prvků pochází přímo ze hry samotné. Jakmile Bethesda vydá oficiální modovací nástroje, slibuje autorka vydat své přepychové sídlo jako samostatný mod, aby mohl každý navštívit její alternativní Columbii.

Nejde přitom o žádnou Potěmkinovu vesnici. Létající město (no spíš městečko) obsahuje interiéry a všechna jeho zákoutí jsou navržena do nejmenších podrobností. Člověk má pocit, že na něj každou chvíli musí odněkud vyskočit Booker DeWitt…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama