Pillars of Eternity odhalily GOTY edici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity odhalily GOTY edici

Pillars of Eternity odhalily GOTY edici

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 2. 2016 19:21 1
Reklama

Tento měsíc se RPG Pillars of Eternity dočká nejen druhé části rozšíření The White March, ale do obchodů se také dostane Game of the Year edice, která bude obsahovat hru společně s kompletním rozšířením.

Nejprve 16. února vyjde rozšíření The White March Part II, které dokončí příběh rozvitý v první části, přidá novou postavu barbarky Menehy a zvýší level cap na 14. úroveň.

Společně s tím se hra dočká masivní aktualizace 3.0, jež do hry přidá nový systém zranění postav, rozšířené využití dosavadních dovedností atletiky a přežívání a novou obtížnost Story Time, která minimalizuje náročnost soubojů a dovolí hráčům rozvíjet své postavy v nebojových buildech.

O tři dny později, 19. února, vychází Pillars of Eternity Game of the Year Edition, alespoň dle informací na německém Amazonu. Fyzická verze bude obsahovat hru, obě rozšíření, digitální soundtrack, alternativní obal a speciální osmdesátistránkový manuál.

"Jsme zavázáni k rozšiřování a podpoře The Pillars of Eternity. Chceme vyprávět mnohem více příběhů z tohoto světa a tento byl pouze ten první," sdělil generální ředitel studia Feargus Urquhart v prohlášení. Pillars of Eternity se kromě počítačů také objeví na stolech v podobě papírového RPG i karetní společenské hry. Na konto druhého dílu se vývojáři rozpovídali již loni v září, kdy přemýšleli nad zasazením pokračování do zcela jiného prostředí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama