Firaxis pracují na opravách chyb XCOM 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firaxis pracují na opravách chyb XCOM 2

Firaxis pracují na opravách chyb XCOM 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 2. 2016 14:56 9
Reklama

Není nijak vzácným jevem, že se launch hry nepovede dle nejlepších představ vývojářů. Jedním z posledních takových příkladů je zřejmě i XCOM 2, ke kterému se studio Firaxis vyjadřuje momentálně tak, že o hráči objevených chybách ví a že usilovně pracují na jejich nápravě.

I Tomáš si v recenzi povšimnul poklesů frameratu, nijak velkou váhu jim však nepřikládal a hře nakonec udělil absolutorium. A právě o výkonnostní propady hry jde především – řada hráčů se prý potýká s nepříjemnými poklesy počtu snímků za vteřinu. Vývojáři si toho prý jsou vědomi a od vydání hry (5. února) prý situaci bedlivě sledují a sbírají data nutná pro nápravu věci.

V rámci testování prý nic podobného nezažili a sami autoři tak ještě neví, co podobné problémy způsobuje. Vinu však pochopitelně berou na sebe a skrze ústa vrchního designéra hry, Jakea Solomona, slibují brzkou nápravu.

Ta se bude týkat i pozastavování hry po animacích – některé prodlevy prý totiž trvají neúměrně dlouho a hráče v takových chvílích pouze zdržují. Komunita zatím přichází s vlastními řešeními potíží, oficiální na sebe však snad již nenechají příliš dlouho čekat.

Jaké máte s XCOM 2 zatím zkušenosti vy? Pokud jste již do hry stihli naskočit, pocítili jste nějaké konkrétní potíže, které by vám znepříjemňovaly zážitek?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama