TopWare oznamuje Two Worlds III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TopWare oznamuje Two Worlds III

TopWare oznamuje Two Worlds III

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2016 20:27 4
Reklama

Dvoudílná série Two Worlds brzy dostane další pokračování – vydavatel TopWare Interactive oznámil nejenom rozšíření pro letité RPG Two Worlds II, ale především další plnohodnotné pokračování jménem Two Worlds III.

Pokračování na sebe nechalo čekat, přílišným překvapením však zřejmě nebude – dosavadní dva díly kombinovaně prodaly na deset milionů kopií a v konkurenci jiných fantasy RPG tak nijak nezapadly. Bohužel však zatím nevíme žádné další detaily. TopWare zatím pouze slibuje zhruba tříletý vývojový cyklus, který je však momentálně na samotném začátku.

Co se dílu druhého týče, tak ten obdrží velký update enginu a dokonce i nová DLC. Přídavky přinesou osm nových multiplayerových map a k nim také přibydou dvě rozšíření do singleplayeru hry.

To první se bude jmenovat Call of the Tenebrae, vyjde ve druhém kvartálu letošního roku a zprostředkuje vyprávění o návratu hrdiny do Antalooru. Tam řádí neznámá zabijácká krysí rasa, jež ohrožuje veškerý život.

Druhý příběhový přídavek se bude jmenovat Shattered Embrace, ohledně toho však žádné další detaily ještě neznáme. Vydání DLC pak bude doprovázet update enginu, který na počítačích vylepší grafiku hry, přinese kooperační multiplayer i řadu dalších nových prvků. Celé oznámení je dostupné na Facebooku vydavatele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama