Larian lákají k PvP v Original Sin 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Larian lákají k PvP v Original Sin 2

Larian lákají k PvP v Original Sin 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 4. 2016 13:18
Reklama

Larian Studios si umějí udělat legraci nejenom ze sebe, ale také ze svého okolí a začátek zákulisního videa Original Sin 2 je toho jasným důkazem. V tom si utahují z přileb virtuální reality a představují zajímavý easter egg, který mezitím potají přidali to Divinity: Original Sin – Enhanced Edition. Zbytek videa je už ale vážnější a zakladatel studia, Swen Vincke, v něm hovoří především o PvP v Original Sin 2.

Souboje bohužel nemáme možnost vidět napřímo a musíme se tak spokojit pouze s letmými záběry na monitory vývojářů, základní premisy a některé novinky však rozhodně zní slibně. Zkraje představení PvP tak lze vidět zničitelné prostředí (hořlavé materiály), střely a projektily létající po balistické křivce a pohled na souboje z pohledu vertikály – být výše totiž znamená být ve výhodě a mít tak například bonus k útoku.

Souboje i zde probíhají tahově a vidět lze zápolení v partách dobrodruhů. Z toho je jasné, že taková online potyčka v dedikované aréně dokáže zabrat spoustu času. Nemáme však pochyb o tom, že tahový a tím i taktický přístup si své fanoušky najít dokáže.

Více jasno bychom měli mít v průběhu dubna – v americkém Bostonu proběhne výstava PAX East, na kterou Vincke hráče a zájemce o hru nadšeně zve. Ještě předtím ale proběhne v Londýně výstava EGX Rezzed. I tam bychom se ze hry měli dozvědět něco nového.

Její finální verzi si však budeme moci vyzkoušet nejdříve v prosinci tohoto roku. Do té doby se musí hráči zabavit u Enhanced Edition prvního dílu. Ta je nově dostupná i na Macích a zároveň by také mělo co nevidět dojít k vydání editoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama