Adam Jensen hovoří o příštím Deus Ex
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adam Jensen hovoří o příštím Deus Ex

Adam Jensen hovoří o příštím Deus Ex

David Plecháček

David Plecháček

4. 4. 2016 10:32
Reklama

Říká vám něco jméno Elias Toufexis? Ne? Ale jeho hlas možná ano. Jedná se o kanadského herce, jenž jej propůjčil například Adamu Jensenovi ze série Deus Ex, nebo třeba pravěkému Takkarovi, s nímž jste měli možnost ulovit nějakou tu kočku ve Far Cry Primal. Na YouTube kanálu Video Game Sophistry se objevil rozhovor, v němž se Elias Toufexis (resp. Adam Jensen) rozpovídal o nadcházejícím Mankind Divided.

„Jsme hotoví. Vlastně jsme ještě něco nahrávali minulý týden. Do Montrealu jsem letos a loni jezdil opravdu dost, ale už je konec,“ reagoval na stav hry Toufexis. Ačkoliv on sám má svou část práce za sebou, jeho slova rozhodně nevypovídají nic o celkovém stavu hry, jelikož její datum vydání bylo posunuté z února až na pozdní léto.

Díky dabingu byl herec pochopitelně zasvěcen do příběhu a do jeho vyprávění. Podle svých slov je z něj naprosto nadšený: „Ta hra vypadá skvěle, miluju její příběh, miluju i směr, kam se odvíjí. Jsem moc moc šťastný z toho, jak to dopadlo. Příběh se vážně povedl,“ měl pro dějovou zápletku samá slova chvály. A ty se přenášely i do samého rozuzlení: „Pochopitelně vám nic neprozradím, ale konec je rozhodně odlišný od toho v Human Revolution. Vaše změny mají na celý příběh dalekosáhlý dosah, dosah doslova na celý svět. V minulém díle jsme měli pět, šest konců v závislosti na menších rozhodnutích, ale tentokrát to, jak hru hrajete ovlivňuje jak příběh, tak herní postavy,“ říkal.

Vypadá to, že Mankind Divided bude ve všech ohledech lepší, než díl předešlý. Nejde jen o volby, údajně by mělo jít i o to, jaké (a jakým způsobem) vedlejší mise splníte, jaké lidi potkáte. „Myslím, že tahle hra má neuvěřitelný potenciál ve znovuhratelnosti,“ podotýkal Toufexis. „Často jsem si říkal ‚Jak ses sem dostal?‘ a někdo mi to musel vysvětlit - ‚Protože si udělal tohle a támhleto, a potkal si tohohle člověka‘.“

Díky časové prodlevě ve vydání mohl Eidos Montreal dodat ještě nějaké vedlejší úkoly. Jedinou věcí, co se dílu Human Revolution dalo vytknout, byla ve své době technická a grafická zastaralost. Mankind Divided je poháněn novým Dawn Enginem, který by měl podporovat DirectX 12, a měl by se starat a bezchybný a graficky perfektní chod hry. Hra vyjde 23. srpna souběžně na PC, PS4 a Xbox One. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama