"Shenmue 3 a The Last Guardian nejsou hity"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Shenmue 3 a The Last Guardian nejsou hity"

"Shenmue 3 a The Last Guardian nejsou hity"

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 4. 2016 12:55 11
Reklama

Známý analytik Michael Pachter předpovídá, že se netrpělivě očekávané exkluzivní tituly pro konzoli PlayStation 4 nebudou prodávat bůhvíjak skvěle. Prozradil to v rozhovoru pro magazín GamingBolt.com.

Michael Pachter se domnívá, že hry The Last Guardian a Shenmue 3 nejsou skutečné hity a v prodejích se ani zdaleka nezařadí mezi ty nejúspěšnější kousky. Mimo Japonsko se jim podle něj nedostane velké pozornosti. Konkrétně o The Last Guardian Fumita Uedy, který se proslavil hrami Ico a Shadow of the Colossus, má Pachter velké pochybnosti.

“Jakkoli si myslíte, že to bude zábavné, jen stěží se vyrovná Uncharted nebo The Last of Us,” nechal se slyšet. A Shenmue je na tom podle něj stejně. “Je to fajn titul, ale kolik milionů kopií může prodat mimo Japonsko? Moc ne,” myslí si Pachter.

The Last Guardian, který je ve vývoji od roku 2007 a původně měl vyjít ještě na PS3, se má dostat do obchodů na konci letošního roku. Třetí díl Shenmue se podle posledních informací začne prodávat v prosinci příštího roku. Oba tituly se loni těšily na tiskovce Sony na E3 velké a zasloužené pozornosti. Nicméně rozhodne až trh.

Michael Pachter občas umí uhodit hřebíček na hlavičku ale nezřídkakdy se také šeredně splete. Uvidíme snad už za pár měsíců, jak mu jeho odhad v případě The Last Guardian vyjde. Dosavadní ohlasy ale naznačují, že i když nejde o úplně mainstreamové tituly, obě značky mají skutečně velký komerční potenciál. Shenmue jej navíc už částečně prokázalo díky úspašné kampani na Kickstarteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama