Sledujte 13 minut hraní Homefront 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 13 minut hraní Homefront 2

Sledujte 13 minut hraní Homefront 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 4. 2016 07:22 2
Reklama

Rovnou 13 minut záběrů ze hry představuje nová ukázka Homefront: The Revolution, nad jehož vývojem před časem převzal záštitu vydavatel Deepsilver. Únorové záběry z betaverze hry sice příliš nepotěšily, aktuální ukázka se už ale věnuje singleplayerové části a představuje jednu z raných misí hry, ve které se hráči přidávají k odboji ve Filadelfii.

Cílem je vymanit se z útlaku nadvlády Severní Koreje, které se podařilo zaskočit Spojené státy nepřipravené a uskutečnit tak do té doby pouze těžko myslitelnou invazi. To si můžete připomenout prvním dílem, důležitější je dnes ale to, jak vypadá pokračování pár týdnů před květnovým vydáním.

Následovat samozřejmě musí klasické varování před případnými spoilery – jestliže si nechcete nic prozradit z herních mechanik, tak raději zavítejte jinam. Pokud se toho ale naopak nebojíte, tak se můžete pokochat skvělou grafickou stránkou hry (v tomto případě se jedná o PC verzi) a představením několika prvků hratelnosti.

Vypíchnout tak můžeme otevřený svět hry, možnost kladení pastí, nákup zbraní u obchodníků a celkovou atmosféru guerillových soubojů, ve kterých rozhodně nebudou mít kladní hrdinové navrch. Vidět lze i primitivní hackování, pohyb po světě na motorce a samozřejmě také přehršel přestřelek. Tak s chutí do toho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama