Nové video ukazuje záběry z Deus Ex: MD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video ukazuje záběry z Deus Ex: MD

Nové video ukazuje záběry z Deus Ex: MD

David Plecháček

David Plecháček

13. 4. 2016 10:41
Reklama

Deus Ex: Mankind Divided měl odkrýt své karty už v únoru. Nestalo se tak, hra byla odložena na konec srpna, a obecně se o ní zase tak nemluví. Pořádné záběry aby člověk pohledal! Ani tentokrát se jich nedočkáme, ale přeci jen si jedno video ukážeme - společnost Autodesk, známá tvorbou 3D grafiky, navštívila Eidos Montréal, aby natočila něco jako vývojářský videodeníček, a následně jej umístila na svůj YouTube kanál.

Hned v úvodu se slova ujme David Anfossi, ředitel studia, který popisuje, jak to v kanadském městě chodí. „Montréal je velice specifické místo. Jsme tu taková malá rodina, je tu spousta studií,“ říkal. Eidos Montréal stál i za Human Revolution, který byl pro studio komerčním úspěchem, ale zároveň jejich prvotinou. „Obnovit franšízu Deus Ex byl pochopitelně strategický krok, ale upřímně, také velmi obtížný krok,“ řekl Anfossi. „Nový tým, nové studio, nové technologie... možná jsme trochu blázni,“ dodal s úsměvem.

„Deus Ex: Mankind Divided pro nás už nepředstavuje jednu hru, je to celá série, značka. První hrou jsme se leccos naučili, a teď to pro pokračování aplikujeme,“ dodává ředitel studia. Jak se studio poučilo a jakou roli chce studio hrát na poli nejnovějších technologií, popisuje Jean-Normand Bucci: „Chceme být na poli technologického zpracování ti nejlepší,“ říká.

Ve videu lze spatřit i některé záběry ze hry. Není jich mnoho, ale i z toho mále se dá očekávat, že oproti Human Revolution dostane Deus Ex o několik řádů lepší grafický kabátek. Ostatně ve své době nepatřila mezi špičku, a tak se vývojáři chtějí s novým dílem pochlapit. Letošní rok bude opravdu velice našlapaný, a podle nás bude Mankind Divided horkým kandidátem na to nejlepší z roku 2016. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama