Stolní This War of Mine se zaplatila rychle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stolní This War of Mine se zaplatila rychle

Stolní This War of Mine se zaplatila rychle

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 5. 2016 11:38 2
Reklama

Další desková verze počítačové hry slaví úspěch na Kickstarteru. This War of Mine svoji kampaň na zaplacení výroby deskové podoby spustilo včera a požadovaná částka se vybrala během tří hodin. Nyní, ani ne 24 hodin po spuštění, má kampaň vybraný dvojnásobek a míří na stretch goaly.

Kooperativní survival hra pro jednoho až šest hráčů vychází z počítačové, mobilní a konzolové hry a nabídne podobný zážitek i skupinám hráčů, kteří rádi zasedají kolem stolu. V roli několika obyčejných civilistů chycených válkou v rozbořeném domě se musejí hráči postarat o přežití, opravu příbytku, odhánění lupičů a hledání zásob v okolí. I desková verze bude postavená na dělání těžkých rozhodnutí, jejichž následky se budou promítat do plynutí celé hry.

V deskové hře se také vrátí známé postavy z digitální předlohy - hráči tak budou moci hrát za Bruna, Antona nebo Aricu, přičemž další postavy kampaň schovává do stretch goalů, stejně jako alternativní herní plán. V samotném základu se však bude nacházet 128stránkový scénář, s jehož pomocí si hráči budou moci vytvořit přes tisíc unikátních her. Kdyby ty došly, další obsah nabídne oficiální mobilní aplikace.

Nejlevnější stupeň na Kickstarteru představuje samotná hra za 50 liber (zhruba 1700 Kč) bez poštovného. K hráčům by se This War of Mine: The Board Game měla dostat v únoru příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama