Jak funguje magie v TW: Warhammer?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak funguje magie v TW: Warhammer?

Jak funguje magie v TW: Warhammer?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 5. 2016 07:59
Reklama

Total War: Warhammer vychází již 24. května a Creative Assembly to připomínají novým videem. To však není klasickým trailerem, ale komentovanou ukázkou funkcionality magie ve hře. Pokud byste tak byli zvědaví, jakým způsobem do jinak realisticky vyhlížející série zapadá magie, tak určitě zpozorněte.

K seslání jakéhokoli kouzla je zapotřebí síla, která se sice obnovuje, ale činí tak celkem pomalu. K tomu je k dispozici ještě malá rezerva, ta už se ale vůbec nedoplňuje. K úspěšnému použití magie a k ovládnutí bojiště je pak zapotřebí nikoli větší síla kouzel, ale dobrá znalost jednotek.

Určitá kouzla jsou pochopitelně vhodná na různé typy jednotek, jiná umí skvěle spolupracovat s určitými typy prostředí a třeba takové seslání zombií umí nadělat paseku víceméně všude, a to především ze zálohy.

Jedinou výjimkou ve hře jsou trpaslíci – ti mají odpor k magii jako takové a namísto sesílání kouzel se hráči s touto rasou budou muset starat o runy. Ty ale mají koneckonců ve finále samozřejmě velmi podobný efekt jako u jiných ras viděná magie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama