Homefront hlásí 3 DLC, jedno bude obrovské
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Homefront hlásí 3 DLC, jedno bude obrovské

Homefront hlásí 3 DLC, jedno bude obrovské

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2016 10:51 12
Reklama

Ačkoliv jsme v očích našich blízkých přátel soudružek a soudruhů z Korejské lidově demokratické republiky s recenzí na minulý Homefront hodně klesli, dostali jsme důvěru a Homefront: The Revolution opět zrecenzujeme. Byť je po úniku informací z naší kapitalistické redakce verdikt už s předstihem jasný (5/5), možná že nám práce přeci jen trochu přibude…

Společnost Deep Silver totiž s předstihem oznámila, že se pro hru chystá trojice příběhových DLC. Dvě z nich, „The Voice of Freedom“ a „Aftermath“ přidají nové objekty k průzkumu a „několik hodin příběhu navíc, které doplní už tak obrovskou, téměř třicetihodinovou kampaň“. Kromě jejich oznámení tak konečně známe i celkovou herní dobu, která nás - upřímně řečeno - nadmíru šokovala.

Samozřejmě krotíme vášně a jedním dechem dodáváme, že realita může být přeci jen někde jinde, ale i kdyby se první průchod přešvihl přes hranici dvaceti, pětadvaceti hodin, jednalo by se o příjemnou změnu oproti (chce se mi říct výhradně) multiplayerovým akcím Call of Duty a Battlefield, jež dosud příběh nabízel jen tak mimoděk. Navíc, všechno korunuje třetí DLC, které se jmenuje „Beyond The Walls“, jež by mělo být mnohem mnohem obsáhlejší, a mělo by dorazit až příští rok. K tomu všemu Deep Silver slibuje vydání několika kooperativních misí zdarma, z nichž první vyjde už v červnu.

Otázka je, zda dopadnou naše vztahy se soudruhy z KLDR. Po světě už totiž vychází recenze, které se zrovna v příjemném duchu nelinou. Metaskóre na serveru Metacritic dosahuje 57 bodů, přičemž uživatelské hodnocení hlásí prachsprostých 3,6. Pokud u nás recenze dopadne (oproti Jirkou přislíbených bodů) podobně, tak aspoň víte, co stojí za naším zmizením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama