Homefront trpí poklesy snímků za vteřinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Homefront trpí poklesy snímků za vteřinu

Homefront trpí poklesy snímků za vteřinu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 5. 2016 12:59 8
Reklama

Uspěchání a nedodělky velkých her nejsou nijak vzácné a posledním takovým příkladem a hrou, kterou po vydání překvapily porodní bolesti, je pokračování akčního Homefrontu. U toho si mnozí hráči měli možnost povšimnout padajícího frameratu, což naneštěstí není jen konzolová záležitost.

Komunitní manažer týmu Dambuster Studios na diskuzních fórech prohlašuje, že o problému v týmu ví a budou se jej snažit co nejdříve opravit. Nic bližšího, data vydání jednotlivých aktualizací nevyjímaje, však zatím sdílet nemohou.

V Evropě se hra stala dostupnou přitom právě dnes, první hráči si však stěžují na slabší optimalizaci již nyní a například PS4 verze hry prý padá v rychlosti i na pouhých 15 snímků za vteřinu. A to není zrovna nejlepší vizitkou. Hráči s PC a Xbox One verzemi her navíc podávají podobná svědectví.

Jak jste na tom s Homefront: The Revolution vy? Už jste se do hry pustili? A pokud ano, narazili jste na výše popsané obtíže, nebo útlaku Severní Koreje oponujete ve vší parádě a bez sebemenších problémů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama