Elder Scrolls Online dostanou nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elder Scrolls Online dostanou nový obsah

Elder Scrolls Online dostanou nový obsah

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 6. 2016 10:13
Reklama

Z nejistých začátků se masivně multiplayerové želízko v ohni Bethesdy vyšplhalo na velmi služnou pozici mezi ostatními online hrami. Autoři si pochvalují i konzolový port a Elder Scrolls Online se může těšit na trvající podporu a nový obsah. Jednou ze zásadních novinek bude One Tamriel.

Tento update umožní hráčům svobodné objevování světa bez jakýchkoli svazujících požadavků. Zatím přesně nevíme, jakým způsobem Bethesda upraví hru, aby podobný odvážný krok nerozbil její systém, jisté však je, že bude stačit úspěšné dokončení úvodního tutorialu a svět Tamrielu vám bude celý k dispozici. Update by měl do hry přijít ještě v průběhu letošního roku.

Kromě poklidného objevování romantických zákoutí členitého fantasy světa je ale pro hráče připraven i daleko temnější přídavek. DLC se bude jmenovat Dark Brotherhood a jak již název napovídá, bude se celý točit kolem Temného Bratrstva, tajného cechu vrahů, před nímž si nikdo nemůže být jistý životem. Hráči na PC už tento datadisk spokojeně hrají, na konzole vyjde v průběhu tohoto týdne. Pokud se nemůžete dočkat, až zanoříte ostrou dýku svému cíli do ledvin, podívejte se zatím na trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama