Modernizovaný System Shock se připomíná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modernizovaný System Shock se připomíná

Modernizovaný System Shock se připomíná

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 6. 2016 07:54
Reklama

Během veletrhu E3 se většina pozornosti upřela na ty největší tituly. Stranou by ale neměly zůstat ani “menší” hry. Vývojáři z Night Dive Studios se konkurence nezalekli a v týdnu zveřejnili nové obrázky ze svého projektu System Shock Remastered.

Nové screenshoty jen přiživují naši netrpělivost, protože tenhle kousek bychom už vážně rádi dostali do rukou. Během veletrhu E3 si navíc jeho autoři neodpustili ani zmínku o nové vizi Prey, která se podle nich System Shockem inspirovala. Navíc autoři zveřejnili na sociálních sítích artwork s SHODAN, který lákají na nějaké novinky ohledně Razeru a Kickstarteru.

Už nějakou dobu víme, že se vývojáři budou s remasterovaným System Shockem ucházet o přízeň hráčů na Kickstarteru. Pokud jde o Razer, zřejmě se tu rýsuje nějaká budoucí spolupráce/podpora, případně nějaký stretch goal z chystané kampaně. Ta by měla na Kickstarteru začít už 29. června. Brzy se tak vše vyjasní.

Vylepšený System Shock pohání engine Unity. Remasterovaná verze míří na PC a Xbox One a jejím cílem je modernizovat kultovní klasiku z roku 1994 od studia Looking Glass Technologies.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama