Obří mod Enderal pro Skyrim je k dispozici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obří mod Enderal pro Skyrim je k dispozici

Obří mod Enderal pro Skyrim je k dispozici

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 8. 2016 11:21 10
Reklama

Letos na podzim vychází remaster Skyrimu pro současnou generaci konzolí i PC. Pro mnohé hráče to bude první setkání s hitem z roku 2011, pokud se ale řadíte mezi veterány a vlastníte hru na PC, možná vás více bude zajímat dnešní oznámení. Dlouho vyvíjený mod pro Skyrim s názvem Enderal je konečně dostupný ke stažení.

Modifikace rozhodně není jen kosmetická, řadí se do sféry totálních konverzí. Enderal se odehrává ve svém vlastním světě, má novou krajinu, příběhové pozadí i postavy. Systém skillů byl totálně přetvořen spolu s herními mechanismy a hra nabízí temný, syrový psychologický příběh.

Autorem modu je tvůrce s přezdívkou SureAI, který v minulosti přivedl na svět i oblíbenou modifikaci pro čtvrtý díl série The Elder Scrolls s podtitulem Oblivion. Ta nesla jméno Nehrim a umožňovala například zažít vyvraždění rodné vesnice hrdiny z pozice dítěte. V klíčových elementech Enderalu najdeme například rozmanitá prostředí, jako jsou lesy, pouště, džungle, pohoří a podobně. Mod se chlubí německou a anglickou lokalizací včetně dabingu, který obstaral poměrně rozsáhlý ansámbl včetně některých profesionálních herců. V rámci hry si dokonce můžete navrhnout své vlastní obydlí a dohrání by vám mělo zabrat něco mezi 30 – 100 hodinami.

Pokud máte o modifikaci zájem, můžete si ji stáhnout ze stránek jejího tvůrce. Rozhodně vypadá zajímavě a pokud se vám v letním suchu zastesklo po pořádné porci RPG řádění, asi neuděláte chybu, když jí dáte šanci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama