Trailer na Battlefield 1 à la Team Fortress 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na Battlefield 1 à la Team Fortress 2

Trailer na Battlefield 1 à la Team Fortress 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 9. 2016 14:29 2
Reklama

Když už je v tuto chvíli k dispozici ta otevřená betaverze Battlefieldu 1, mohl by se vám líbit nejnovější výtvor, pod kterým je podepsaný uživatel YouTube Tommy Charge. Podařilo se mu sestříhat známou premiérovou upoutávku na Battlefield 1 stylizovanou do podoby Team Fortress 2.

Video v tuto chvíli vidělo na YouTube skoro 47 tisíc lidí, ale předpokládáme, že jeho sledovanost rychle vzroste. Podle nás si to totiž určitě zaslouží. Poměrně věrně totiž recykluje kompozici i střih květnového reveal traileru. A Kotaku k tomuto video přidalo vtipnou výzvu. Pokud snad ještě něco ve Valve dělá také nějaké videohry, měl by se Tommyho dílem rozhodně inspirovat.

Nejde přirozeně o první podobný pokus. Už v minulosti jsme viděli pár zdařilých reinkarnací stejné upoutávky. Měli jsme tu trailer natočený s pomocí stavebnice Lego, pak trailer na Battlefield 1 v enginu prvního dílu s podtitulem 1942 z roku 2002, parodii se SpongeBobem, variaci s využitím editoru v Grand Theft Autu V, verzi à la Besiege a konečně i video, které využívalo autentické dokumentární záběry ze skutečné první světové války. Ostatně přesvědčte se níže sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama