Hráčů WoW je nejvíc za poslední roky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráčů WoW je nejvíc za poslední roky

Hráčů WoW je nejvíc za poslední roky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 9. 2016 12:54 18
Reklama

Je to možná trochu zvláštní, ale ať už se na datadisk Legion pro legendární World of Warcraft zeptáte kohokoliv, všichni vám potvrdí, že Blizzard trefil hřebíček na hlavičku. Tohle rozšíření se zkrátka povedlo a viditelně se to odráží na počtu současně hrajících hráčů.

Během diskuze na PAX West to potvrdili sami vývojáři a uvedli, že jsou tak pozitivními reakcemi doslova ohromeni. „První recenze jsou opravdu skvělé. Reakce fanoušků je fenomenální,“ řekli tvůrci. Bohužel, konkrétní čísla pro podporu svého tvrzení o rekordním počtu hrajících hráčů neposkytli.

„Co se týče aktivních hráčů, museli jsme ta čísla třikrát zkontrolovat, protože jsou nejvyšší za poslední dobu. Určitě za několik let,“ řekli pouze. I to ale stačí k tomu, aby si byli všichni jistí, že druzí Warlords of Draenor se nekonají.

Zároveň také upozorňujeme, že počet současně hrajících hráčů nemá nic společného s počtem těch, kdo mají hru předplacenou. I v tomto ohledu je ale World of Warcraft po více než deseti letech od svého vydání naprostým unikátem a bez dlouhého přemýšlení zasluhuje obrovskou úctu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama